Image Alt

Over ons

Alfons Oostende

Over ons

Als jong gedreven koppel en een passie voor de horeca bieden we u van 's morgens tot 's avonds het totaal pakket aan. U kunt er in de morgen genieten van een verzorgd ontbijt, gaande van een standaard ontbijt tot een healthy breakfast.

Elke middag verzorgd chef Steve een heerlijke lunch met respect voor lokale marktproducten. Hier staat kwaliteit en vakmanschap garant. Volgens het aanbod wordt elke menu vakkundig samengesteld met een soep of voorgerecht of dessert.

Naast de vaste lunch kan u ook A la Carte genieten. Onze gastvrouw Cindy zal u met de nodige zorgen en professionalisme helpen met uw keuze van gerechten en wijn. Zo hoeft U enkel nog te genieten!

Even wat bij keuvelen, een korte pauze, zin in iets zoet,… Dan hebben we voor u de geschiktste Tea-Room kaart waar alles met verse producten wordt bereid en een vleugje liefde van de chef! Hier serveren we pannenkoeken, nostalgische ijscoupes of een krokante wafel.

Beste verse pannenkoeken ooit gegeten in een brasserie en top eigenaars!

Sebastien B.

Klant

Hier word je ontvangen en bediend met een glimlach! Heerlijk om eens gezellig te ontbijten of om te genieten van een vers bereide lunch. Biertip: Brugse Zot van de tap!

Steven V

Klant

As expected, dik in orde! 🙂 Ideaal voor een lekker ontbijt, een stevige lunch of heerlijke pannenkoeken! Carry on Steve and Cindy, carry on...

Xavier T.

Klant

Mooi en gezellig kader... top bediening ... zéér verzorgde keuken ... een terugkeeradres!

Stefaan A.

Klant

t